Help je mee de link te leggen met niet-aangeboren hersenletsel?

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel hebben vaak veel moeite om de juiste hulp te vinden. Veel leed kan voorkomen worden als we er samen ervoor zorgen dat NAH tijdig herkend en erkend wordt en cliënten en naasten snel de zorg vinden die ze nodig hebben. 

Wat is de bedoeling

De komende maanden willen we op LinkedIn informatie delen waarmee huisartsen en andere zorgprofessionals hersenletsel eerder kunnen signaleren en mensen met NAH beter kunnen doorverwijzen.

Heb je een LinkedIn account? Zo kun je helpen

Om zoveel mogelijk zorgprofessionals te bereiken, kun je ons helpen door deze berichten op LinkedIn te liken of te delen. We zouden dat enorm op prijs stellen!

Om het je makkelijk te maken, gebruiken we daarvoor een tool: PostSpeaker. Je hoeft je dan maar 1x aan te melden met je LinkedIn account, je voorkeuren op te geven en daarna zorgt de tool ervoor dat de berichten die wij posten automatisch door jou worden gedeeld en/of geliked. Makkelijk toch?

Help je mee? Meld je dan aan via deze link.

Goed om te weten

  • Wat als je een bericht toch niet wil delen of liken? In PostSpeaker kun je aangeven of je wilt liken, delen of beide. Je kiest zelf voor hoe lang je dat wil. Voordat er voor jou wordt geldeeld of geliked, ontvang je een email met een preview van het bericht en heb je de mogelijkheid dat bericht toch niet te delen of te liken. 
  • Om wat voor berichten gaat het? In onze berichten delen we feiten en cijfers over NAH, doorverwijstips, cliëntverhalen en interviews met bijvoorbeeld neuroloog Prof. Dr. Joukje van der Naalt en bijzonder hooglereaar en revalidatiearts Coen van Bennekom. Daarnaast willen we natuurlijk het behandelprogramma Hersenz onder de aandacht brengen. Voorbeelden van deze content vind je op deze pagina.
  • Om hoeveel berichten gaat het? Voor dit jaar gaat het om circa 20 berichten die we vanaf begin oktober tot half november zullen publiceren. Per week zijn dat 2 à 3 berichten. In 2025 zullen we dit ieder kwartaal herhalen.