Werk mee aan onze producten

Hersenz is op zoek naar ervaringsdeskundigen die willen meedenken en -werken aan (nieuwe) producten. Zo kunnen we bij de ontwikkeling van een digitale module heel goed mensen gebruiken die deze willen testen. Of is het heel waardevol feedback te krijgen van mensen die bestaande producten gebruiken. En de informatiespecials die we publiceren over bijvoorbeeld vermoeidheid of overprikkeling kunnen we verrijken met de verhalen van ervaringsdeskundingen.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mensen die ons met deze en andere zaken enorm hebben geholpen. 

Enkele voorbeelden van mensen die hebben bijgedragen aan onze producten 

  • Pieter probeerde de allereerste versie van de digitale Hersenz-module Omgaan met veranderingen uit. Mede op basis van zijn feedback hebben we aanpassingen gedaan.
  • Liesbeth werkte mee aan een special over Vergeetachtigheid. Ze werd daarvoor geïnterviewd. Haar verhaal met foto illustreerden de theorie over geheugenproblemen.
  • Marion dacht mee bij een brainstorm over de maatschappelijke businesscase van Hersenz. De vraag was: Wat heeft Hersenz jou nu concreet opgeleverd? Haar verhaal is gebruikt in het rapport.
  • Jordy vertelde zijn verhaal in een filmpje. Een dag lang werden er opnamen gemaakt, ook in het stadion van FC Cambuur. Een bijzondere ervaring.

Zou jij ook willen bijdragen aan onze producten?

Wat goed! Stuur dan een mail naar onze Operationeel manager behandeling Hersenz, Emma van Reijmersdal – Pelgröm. Laat daarbij ook weten met welk onderwerp jij te maken hebt gehad of waarbij je eventueel zou kunnen helpen.

Hersenz nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwsbrief van Hersenz

Meld je vandaag nog aan en ontvang gratis de digitale versie van het Hersenz magazine 2021.